Home > Bandwegers met middelzware en grote debieten

Bandwegers met middelzware en grote debieten

 

  Bandweger model BS211

 ijkwaardig  
 ATEX-gecertificeerd

Geschikt voor zeer uiteenlopende middelzware en zware toepassingen zonder speciale vereisten. Het weegframe wordt op maat gemaakt, zodat voor de transporteur een minimum aan aanpassingen gevraagd wordt. 

Lees meer...

  

  Bandweger model BS221DB

 ijkwaardig  
 ATEX-gecertificeerd

Weegframe ontworpen voor transporteurs met gesloten constructies, geschikt voor zeer uiteenlopende middelzware en zware toepassingen. Het weegframe wordt buiten op de transporteur gemonteerd en is op standaard maatvoering gebaseerd, zodat een minimum aan aanpassingen gevraagd wordt.

Lees meer...

 

  Bandweger model BS14x

 ijkwaardig  
 ATEX-gecertificeerd

Geschikt voor zeer uiteenlopende middelzware en zware toepassingen, waar een hoge nauwkeurigheid een must is. Het weegframe wordt op maat gemaakt, zodat voor de transporteur een minimum aan aanpassingen gevraagd wordt.

Lees meer...

 

  Bandweger model BS311

 ijkwaardig  
 ATEX-gecertificeerd

Geschikt voor zeer uiteenlopende middelzware toepassingen, waar de inbouw beperkingen kent en waar de nauwkeurigheid van ondergeschikt belang is. Het weegframe wordt op maat gemaakt, zodat voor de transporteur een minimum aan aanpassingen gevraagd wordt. Te adviseren maximum bandbreedte is 1200 mm. 

Lees meer...

 

  Bandweger model BS511/521

 
 ijkwaardig  
 ATEX-gecertificeerd

Werd ontwikkeld, voor een beperkt aantal toepassingen, als RVS304 alternatief op standaard en maatwerk weegframes. Het weegframe kan of in de transporteur gemonteerd worden (BS511) of buiten op de transporteur (BS521) en is op standaard maatvoering gebaseerd, zodat een minimum aan aanpassingen gevraagd wordt.

Lees meer...

middel zwaar 1.1

middel zwaar 2.1

middel zwaar 3.1

middel zwaar 4.1

middel zwaar 5.1