Home

Logicontrol levert sinds 1969 componenten en systemen voor het dynamisch en statisch wegen van bulkgoederen en vloeistoffen.

Wegen van tanks, grote voorraad silo's, hoppers, mengers en doseersystemen op schroef of transportband behoren tot onze specialiteit.

Wij leveren hiervoor nauwkeurige krachtopnemers die, gecombineerd met speciaal ontworpen montagestukken, een oplossing bieden voor de klassieke problemen die rijzen bij het voorbereiden, het installeren en het uiteindelijk goed en veilig laten functioneren van een process weegsysteem.

Door het verstrekken van het juiste advies in verband met de gepaste load cells en toebehoren in functie van de toepassing, bieden wij vaak kostenbesparende oplossingen en soms onverwacht hoge nauwkeurigheden.

Voor het meten van druk, temperatuur, positie mA, V & mV bieden wij een interessant gamma van opnemers, aanduiders en omvormers of transmitters.

Uitbreiding IJK toelating bandweger

De ijkwaardige  toelating voor onze bandweger BS143  werd uitgebreid met een toelating volgens de nieuwe Europese MID richtlijnen. Bovendien is de toelating uitgebreid naar ijk-klasse 0,5. Het model BS143 kan daarmee geijkt worden met een nauwkeurigheid van +/- 0,25%. Deze goedkeuring onderlijnt de know-how die verwerkt zit in ons bandweger programma.

Lees meer �

Nieuwe topic in FAQ siloweging

Aansluiten van load cells in 6-draads systeem.

Hoe moeten load cells electrisch worden aangesloten? Is een vaak terugkerende vraag.

Lees meer �